Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Οι Linkin Park στην Αθήνα


Οι Linkin Park ήρθαν στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου 2008. Το έμαθα από την κολλητή μου.Το άκουσε από το ράδιο μου είχε πει. Νόμιζα πως με δούλευε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πίστευα πως έπρεπε να περάσουν χρόνια για να τους δω. Έψαξα λοιπόν στο Internet και ναι,ήταν πραγματικότητα!!!

Δεν είχα πάει ποτέ ξανα στη Μαλακάσα οπότε δεν ήξερα τι κλίμα επικρατεί εκεί. Το εισητήριο το αγόρασα μέσα στη δεύτερη εβδομάδα αφού προτοκυκλοφόρησαν. Σε 2 μέρες είχαν εξαντληθεί τα εισητήρια που ήταν φθηνότερα. Οπότε μετά έμεναν εκείνα των 50 ευρώ. Δε με ένοιαζε, δε θα τους έχανα με τίποτα.

Οι πόρτες άνοιγαν στις 18:30, μέχρι να φτάσεις εκεί όμως θέλει ολόκληρο ταξίδι!!! Συναντήθηκα με ένα φίλο μου από τη σχολή (και εκείνος fan από μικρός) και πήγαμε μαζί. Η αλήθεια είναι οτι άργησαν να βγουν και έκανε τρομερή ζέστη αλλά δροσιζόμασταν από το νερό που εκτοξευόταν από τους ανυπόμονους θαυμαστές.

Επιτέλους, ήρθα η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Ο χώρος όλος είχε γεμίσει από κόσμο που φώναζε τους Linkin Park να βγουν στη σκηνή.

Η συναυλία άρχισε με το One Step Closer...Αμέσως άρχισαν όλοι να τραγουδούν και να χτυπιούνται. Pits υπήρχαν παντού οπότε έπρεπε να κρατιέσαι από κάπου γερά αν δεν ήθελες να παρασυρθείς. Έπεσα για μια στιγμή και σταμάτησα να είμαι συγκεντρωμένη στο τραγούδι. Ευτυχώς που είχα τον Κωστή και μπόρεσε να με σηκώσει :) Απομακρυνθήκαμε λίγο αλλά και πάλι είχαμε καλό οπτικό πεδίο, περισσότερο ασφαλές όμως.

Έτσι λοιπόν άρχισε η συναυλία

Δεν υπάρχουν σχόλια: